Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Svenska efter naturmetoden

Lær svensk på en naturlig måde

I svenskkurserne foregår undervisningen efter naturmetoden. En metode, som er særligt egnet til undervisning og kurser for danskere, der skal lære svensk. Det gør vi, netop fordi de to sprog ligger så tæt på hinanden. Jeg behersker og forstår dansk, men taler kun svensk med dig. På den måde vil du hurtigt og naturligt gøre fremskridt. Du får selv lejlighed til at prøve efter gennem svenske vendinger, talemåder og fraser, som bliver præsenteret for dig.

*Du får hele tiden nyt materiale præsenteret for dig, men vi repeterer vedholdende. Og vi benytter os af eksempler fra typiske situationer i dit job. Også dine jobtekster eller andet materiale

Er du usikker på, om du skulle gå glip af noget, så findes alt i vores lærebog, og du kan altid repetere det, vi gennemgår. Og du lærer i det tempo, der passer dig bedst.

Vi begynder altid fra bunden, men du vil ret hurtigt mærke din selvtillid og din nysgerrighed vokse. Du bliver bedre og bedre, og du begynder faktisk hurtigt at tale svensk.

Jeg er oprindelig uddannet i The Berlitz Method®, en metode der har som grundtanke at bygge det nye sprog op gennem vedholdende samtale, spørgsmål og svar helt fra begyndelsen.

Vi använder oss av Naturmetoden – du lär dig svenska på ett naturligt sätt.

Få en gratis prova på lektion!

Betydligt ökad förståelse efter bara tre gånger

Det finns så stora likheter mellan de två språken – så grammatiken är naturlig del av själva samtalet. 

Få mer information om:

Hur undervisningen går till?

Hur bra kan du bli?

Hur är undervisaren?

Betydligt ökad förståelse efter bara tre gånger

Detta är möjligt helt gratis!

Skicka en e-post och få en tid!