Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lær svensk med naturmetoden

Svensk på en naturlig måde

På svenskkurserne underviser jeg efter den s.k. naturmetoden

Naturmetoden er en pædagogisk metode, som er særligt egnet til undervisning og kurser for dansktalende, der skal lære svensk. Denne metode benyttes med succes, netop fordi de to sprog ligger så tæt på hinanden. Jeg behersker og forstår dansk, men taler kun svensk med dig. Ved at undervise på denne måde, vil du hurtigt og naturligt gøre fremskridt. Du får rig lejlighed til at tale og skrive svensk via svenske vendinger, talemåder og fraser, som bliver præsenteret for dig i undervisningsforløbet.

Du får hele tiden præsenteret nyt materiale, så du oplever at du udvikler dit sprog. Vi repeterer hyppigt. Ligeledes benytter vi os af eksempler fra typiske situationer i dit job, fra dine jobtekster eller andet materiale, der indgår i dit arbejde.

Undervisningens omdrejningspunkt er min egen Pædagogisk udformede Lærerbog. Bogen hjælper dig til at huske og du kan altid repetere det, vi gennemgår. Materialet sikrer, du altid lærer i det tempo, der passer dig bedst.

Vi begynder altid fra bunden, men du vil ret hurtigt mærke din selvtillid og din nysgerrighed vokse. Du bliver bedre og bedre, og du begynder faktisk hurtigt at tale svensk.

Oprindelig er jeg uddannet i The Berlitz Method®, en metode der har som grundtanke at bygge det nye sprog op gennem vedholdende samtale, spørgsmål og svar, på en naturlig måde.

Bestil en tid til en gratis prøvelektion.

Det tager ca 20 min.

Eller ring/sms på +45 29275352

Gratis prøvelektion!

Tel. 29275352

Vil du lære svensk, hurtigt, effektivt og sjovt?

Vi vil fokuserer på det, der er dit fokus!

Send en mail og få information om:

Hvordan foregår kursuset?

Hvor god kan jeg blive?

Hvordan er kursuslederen?

Få mere information om svenske sprogkurser for din virksomhed

Få en gratis prøvelektion!

Eller ring: 29275352