Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sprogkurser i svensk

Sprogkurser på svensk tilpasset dine behov

Hvis du leder efter et effektivt sprogkursus i svensk for danskere, er det ofte fordi du har en ambition om at få succes i svensk-danske jobområder, der kan handle om:

 • Præsentationer
 • Møder
 • Forhandlinger
 • Telefonsamtaler
 • Salgssituationer
 • Erhvervskultur

 

Og er det ikke inden for netop disse områder du også kan få problemer i din kommunikation med svensktalende? I misforstår hinanden, og slår måske over i engelsk, og det kan opleves som akavet og besværligt.

*Vælger du at gå i gang med at lære svensk, vil vi fokusere på de områder og typiske situationer, hvor du har det største behov for at tale svensk.

Lær ved at gøre

Lær svensk på en naturlig måde

I svenskkurserne underviser jeg efter naturmetoden. En metode, som er særligt egnet til undervisning og kurser for danskere, der skal lære svensk. Det gør vi, netop fordi de to sprog ligger så tæt på hinanden.

Jeg behersker og forstår dansk, men taler kun svensk med dig. På den måde vil du hurtigt og naturligt gøre fremskridt. Du får selv lejlighed til at prøve efter gennem svenske vendinger, talemåder og fraser, som bliver præsenteret for dig.

*Du får hele tiden nyt materiale præsenteret for dig, men vi repeterer vedholdende. Og vi benytter os af eksempler fra typiske situationer i dit job. Også dine jobtekster eller andet materiale

Er du usikker på, om du skulle gå glip af noget, så findes alt i vores lærebog, og du kan altid repetere det, vi gennemgår. Og du lærer i det tempo, der passer dig bedst.

Vi begynder altid fra bunden, men du vil ret hurtigt mærke din selvtillid og din nysgerrighed vokse. Du bliver bedre og bedre, og du begynder faktisk hurtigt at tale svensk.

Jeg er oprindelig uddannet i The Berlitz Method®, en metode der har som grundtanke at bygge det nye sprog op gennem vedholdende samtale, spørgsmål og svar helt fra begyndelsen.

Vores undervisningsmateriale

Det er meget begrænset, hvad der findes af undervisningsmateriale for dansktalende, der ønsker at lære svensk.

Jeg har derfor udarbejdet mit eget undervisningsmateriale, men sammen med kursister fra virksomheder, hvor jeg har undervist gennem årene. Se dem her. Deres behov, krav og udfordringer har styret udformningen af undervisningsmaterialet. Du får det, når du påbegynder svenskkursuset.

Undervisningsmaterialet bliver hele tiden revideret og opdateret.

Det indeholder f.eks.:

 • Skriveøvelser
 • Vigtige fraser og faste udtryk
 • Vigtige forskelle inden for svensk-dansk erhvervskultur
 • De ca. 4-500 vigtigste ord som adskiller sig fra dansk
 • Udtaleøvelser

 

Få en gratis prøvelektion og mere information om vores svenskkursus.

Skriv gerne på: mr@ordinorden.dk

Eller ring: 29275352

Gratis prøvelektion!

Tel. 29275352

Vil du lære svensk, hurtigt, effektivt og sjovt?

Vi vil fokuserer på det, der er dit fokus!

Send en mail og få information om:

Hvordan foregår kursuset?

Hvor god kan jeg blive?

Hvordan er kursuslederen?

Få mere information om svenske sprogkurser for din virksomhed

Få en gratis prøvelektion!

Eller ring: 29275352